watermark

Uw woning vergroten door middel van een aanbouw/opbouw

Een aanbouw geeft een hoop ruimte extra aan een huis evenals een grote meerwaarde. Tegenwoordig zijn de huizen niet meer groot genoeg voor de wensen van de moderne mens. Hierdoor is het vaak een goeie optie om een aanbouw of opbouw te plaatsen.

Oud hollandsche bouw heeft een breed scala aan oplossingen om meer ruimte in u huidige huis te creëren. Te denken aan een aanbouw, opbouw, dakkapel, optrekken achtergevel. Meer leefruimte geeft ook een grote meerwaarde aan de woning.
Heeft u altijd al een ruimere woonkamer gewild of een ruime slaapkamer voor u zelf of voor de kinderen. Bij Oud hollandsche bouw kunt u terecht voor een ontwerp en vrijblijvende offerte.

Veel mensen willen een verdieping op hun huis en zijn daarvoor op het juiste adres bij Oudhollandsche bouw. Al vele jaren zijn wij actief op het gebied van opbouwen, vooral in de omgeving van Haarlem-Noord, aangezien de huizen hier vrij klein zijn. Deze woningen worden op slag een stuk ruimer voor een modern gezin door middel van een opbouw. Wij kunnen het bouw proces volledig in eigen beheer uitvoeren, wat een kosten besparing naar de klant toe opleverd en tijdswinst, omdat we geen werk hoeven uit te besteden.

 

Door constant met leveranciers de trends te volgen en te innoveren, zijn wij in staat om voor concurrerende prijzen u uitbouw te maken. Soms is het zelfs voor klanten fijn als zij zelf mee kunnen werken om ze de kosten onder controle te houden. Hierin is Oudhollandsche Bouw zeer ruimdenkend en altijd bereid om tot goede afspraken te komen met de klant.
Voor al u vragen groot en klein kunt u bij ons terecht, u kunt bij ons altijd vrijblijvend advies inwinnen.