watermark

Beal Mortex en Beton Ciré, uw wanden en/of vloer naadloos voorzien van beton stucwerk

Beal Mortex is een product dat al ruim 40 jaar bestaat en op de markt is. Door zijn uitstekende eigenschappen is het een product dat voor heel veel toepassingen geschikt is. Hierbij te denken aan, badkamers, meubels, keukenbladen, wanden, plafonds, vloeren, zwembaden, vijvers, sauna's enz.

Beal Mortex heeft na verwerking de eigenschappen van natuursteen en is ook opgebouwd uit mineralen en gesteenten uit de natuur. Vanaf een dikte van 1mm is Beal Mortex uit zichzelf waterdicht. Hierdoor is het ook op oppervlakken zoals mdf te verwerken zonder problemen met vocht etz.
Een groot voordeel van werken met Beal Mortex in een badkamer is dat uw badkamer naadloos is en hierdoor zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. In de huidige maatschappij is het zeer gewenst dat een badkamer een mooie en chique uitstraling heeft, maar tevens goed en gemakkelijk schoon te houden is.
Laat u verrassen door de diverse mogelijkheden van Beal Mortex en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij werken ook al ruime tijd met Beton Ciré, dit is een product met zeer fijne eigenschappen, dat een hoop klanten aanspreekt. Beton Ciré is ten opzicht van Beal Mortex een stuk egaler van uiterlijk. Hierdoor word meer rust gecreeerd in de ruimte waarin de Beton Ciré is aangebracht....

U kunt ook u Beton cire zelf aanbrengen, hiervoor kunt u in onze webshop terecht en de Beton cire als totaal pakket per m2 inkopen.

U krijgt dat een compleet pakket incl. lak etc. en indien gewenst of om de fijne kneepjes te leren, kunt u ook terecht bij ons voor een cursus in het verwerken van Beton cire.

In de webshop www.betonciremeubel.nl kunt u alle informatie en prijzen vinden, omtrent de producten waar wij dealer van zijn.

 

Voor meer decoratie in keukens en op plekken die niet constant door water aangetast worden, hebben wij Earthcote en Brander Stucco in het assortiment. Hier kunt u hele mooie effecten bereiken tegen een fractie van de prijs van Beton Ciré of Beal mortex.

Voor de diverse mogelijkheden en uitvoering komen wij graag bij u ter plaatse met diverse voorbeelden en uitleg over de producten. U kunt bij ons altijd vrijblijvend advies inwinnen over producten of de eigenschappen ervan.

Meer informatie vindt u op: www.beal.be en www.beton-aparte.nl