watermark

Badkamers

Bij Oud hollandsche bouw kunt u terecht voor een badkamer volledig op maat gemaakt voor u wensen.

Wilt u een betaalbare badkamer of een zeer luxe badkamer, het is allemaal mogelijk. Zo kunt u ervoor kiezen een budget badkamer te laten realiseren en sloopt u zelf en levert al het sanitair en tegels. Misschien heeft u wel liever geen zorgen van de verbouwing en wilt u een turn-key oplevering, ook dit is mogelijk.

Van een simpele badkamer tot een luxe badkamer en wellness centrum in 1 alles behoort tot de mogelijkheden en een uitdaging voor ons. Doordat mensen steeds hogere eisen stellen aan hun badkamer en functie ervan, zijn wij zeer creatief in het verdelen van de ruimte voor de diverse functie's waar een moderne badkamer over moet beschikken.

Hierdoor kunnen wij precies inspelen op de wensen van de klant. Beton cire en Beal mortex word ook steeds meer in badkamers toegepast, dit is zelfs met tegelwerk te combineren.

Het voordeel van Beton cire en Beal mortex in een badkamer is, dat u een naadloze badkamer krijgt, die gemakkelijk is in het onderhoud en er zeer fraai uitziet.

Voor veel badkamers is een wasbakmeubel op maat in Beton cire of Beal mortex een uitkomst, want het gaat helemaal op in de ruimte en u kunt het meubel laten voorzien van alle gemakken c.q. wensen die u heeft.

In het fotoboek kunt u diverse voorbeelden vinden van de mogelijkheden met Beton cire en Beal mortex

 

Voor alle informatie en mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Tevens kunt u bij ons terecht voor het leveren van eerste klas sanitair.