watermark

De woning of bedrijfsruimte verbouwen zonder zorgen...

Verbouwen lijkt veelal ingrijpender dan het is. Maar er is niets mooier dan u eigen huis om te toveren in uw droomhuis.Als bouwbedrijf hebben wij een simpele kijk op "goed & juist verbouwen". Dit betreft meer dan alleen de juiste vaklui aan het werk zetten.Een goede verbouwing of renovatie is een totaalplaatje, waarbij het bouwen, slechts een onderdeel van het geheel is.

Het is ook van groot belang om de kosten in bedwang te houden en de wensen van de klant nauwlettend in de gaten te houden. Een grote verbouwing kan zeer stressvol zijn en heel ingrijpend. Als u liever zorgeloos wilt verbouwen, kunt u bij Oudhollandsche Bouw terecht. Wij nemen alle stress weg en voeren de klus vakbekwaam en kwalitatief hoogstaand uit, zodat u zorgeloos blijft.

Bij Oudhollandsche Bouw is het gebruikelijk een verbouwing geheel in samenspraak en naar wens van de klant uit te voeren. Wijzigingen in het werk zijn bij ons geen probleem, wij denken graag met de klant mee, als het project groeit tot de uiteindelijke droom van de klant. Wij kunnen de planning, de kosten en alle andere stressvolle zaken van u overnemen.
Hierdoor kunt u overzichtelijk en in alle rust u verbouwing laten uitvoeren, zonder problemen en kwalitatief zeer hoogstaand.

Voor alle informatie en mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.Tevens kunt u bij ons terecht voor het leveren van eerste klas sanitair.