watermark

Over Oud-Hollandschebouw

Sinds vele jaren is Oud hollandsche bouw actief in de bouw en afbouw wereld. De eigenaar, Paul Post, is al jarenlang in de bouw op diverse vlakken actief. Zo ben ik ooit begonnen bij bouwonderneming Luiten als leerling, bij dit bedrijf maakt ik kennis met stucadoren, tegelzetten, verbouwingen, plaatsen van keukens, schilderen, metselwerk. Mijn achtergrond en mijn opleiding begon als metselaar, waarna ik door ben gaan leren. Ik heb bij diverse bedrijven uit de regio gewerkt om ervaring op te doen in diverse beroepen. Na een aantal jaar werken bij bouwonderneming Luiten ging ik voor Isotrek aan de gang, waar we onder andere schoorstenen metselden, openhaarden bouwden en kanalen aanlegden.

Toen ben ik voor Putter en Grootjen metselwerken gaan werken om mijn snelheid en handigheid in metselwerk te ontwikkelen. Dit is een nieuwbouw metselbedrijf waar ik 2 jaar gewerkt heb. Hierna ging ik aan de slag voor Dutchstyle projectontwikkeling, waar ik alle aspecten van turn-key bouwen heb ontwikkeld. Dit bedrijf kocht zelf panden aan in Haarlem, die we vervolgens van a tot z verbouwden en turn-key opleverden. Doordat ik in dit bedrijf te maken kreeg met installatie werk, constructie , timmerwerk , luxe stucwerk etc. ben ik mijzelf gaan ontwikkelen tot iemand die alle klussen aankan.
Met het team van ondernemers en personeel om me heen kan ik elke klus met succes aan. Al onze vaste vakmensen zijn Nederlands en verstaan hun vak tot in de puntjes.

Wij werken al geruime tijd samen met :